BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 28 juni 2012

REACTIE EVENEMENT : "ACTIE & REACTIE"

Tijdens de Reactie Evenement van zondag 24 mei j.l. in de UKGR - Paramaribo, deelde mevrouw Merien in de dienst mee dat ze een getuigenis had. Vele van de aanwezigen heugden zich hoe deze mevrouw voor het eerst naar de Universele Kerk kwam. In een toestand waarbij ze slecht liep, ondanks met behulp van een kruk.
 Sinds ze kwam in april van dit jaar is ze begonnen met haar gebedsketting die pastor Peter haar adviseerde. Zelfs ging ze steeds naar de docter voor behandelingen en maakte foto's bij de orthopeet, maar helaas zonder positief resultaat.

Zonder onderbreking volharde ze de gebedsketting te volgen met geloof, kortom zij ondernam AKTIE tegenover God en als resultaat ontving zij REACTIE van God.

Deze mevrouw heeft thans geen hulp van anderen, nog haar krukken nodig om te lopen. Ze gaat vol geloof gebedskettingen blijven volgen, want God is krachtig om haar te genezen en zelfs meer veranderingen te brengen op andere gebieden in haar leven.

Zondag 1juli a.s. gaat deze Reactie Evenement door, waarbij ps.Peter persoolijk zijn hand zal leggen op een ieder die aanwezig zal zijn voor de zalving die hij van God ontvangen heeft en met u wilt delen.

Ook u bent van harte welkom voor deze zalving.

Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Telf. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten