BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 23 maart 2012

Speciaal a.s. Zondag

Het Heilig Avondmaal

Het geestelijk leven van een mens is, in feite, de basis voor alle aspecten die met hem te maken hebben. Als het niet goed gaat met dit gebied van uw leven, dan zal het zeer moeilijk zijn dat de andere gebieden van uw leven zullen worden zoals u wenst.
 
Voelt u een leegte van binnen? Een oncontroleerbaar verdriet? Bezorgdheid? Verdrukking? Vervreemding tot het punt dat u zich afgezonderd voelt van alles en iedereen, zelfs van God? Dan komt dat omdat uw geestelijk leven een duidelijke investering van uw kant nodig heeft. Maar wat zou de beste aanpak zijn? Wijdt uzelf 100% aan uw geestelijk leven toe en aan de innerlijke balans waaraan u zo een gebrek heeft.

Het offer van Jezus was het hoogtepunt van Zijn missie voor de Behoudenis van de mensheid. Het Heilig Avondmaal symboliseert Zijn daad, maar Jezus gaf, in feite, Zijn Lichaam en Zijn Bloed voor de mensheid. En het was deze handeling die ons in staat stelde om de Behoudenis van onze eigen ziel te bereiken. Daarom is het deelnemen aan Zijn Avondmaal niet alleen maar om Zijn Handeling te herdenken, maar om de openbaring van Zijn Geest direct voor onze geest te ontvangen.

Het Nieuwe Testament verhaalt dat Jezus het brood in Zijn handen nam, God dankte en tegen Zijn discipelen zei: “Neemt, dit is mijn lichaam. En Hij nam een beker, sprak de dankzegging uit, en gaf hun die en zij dronken allen daaruit. En Hij zeide tot hen: Dit is het bloed van mijn verbond, dat voor velen vergoten wordt” (Marcus 14:22-24) NBG ’51.

Op zondag 25 maart zult u de gelegenheid hebben om uw geestelijk leven te vernieuwen, door deel te nemen aan het Heilig Avondmaal. Mis deze gelegenheid niet om uw geestelijk op te wekken vanuit zijn oorsprong, oftewel, vanuit uw binnenste naar uw buitenste! 


Zondag om 9:30u en 12u (ook om 18u)
Adres: Neumanpad # 26 (zijstraat van de Domineestraat)
             Paramaribo Centrum

Telefoon: +597 88 37 764    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten