BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 11 mei 2020

HET GELOOF DAT WERKT




Wanneer het om het geloof gaat stellen velen zelfs vragen en bekritiseren ze de manier waarop we het gebruiken en de mensen leren hoe ze het moeten gebruiken.
Het is een feit dat het zonder geloof onmogelijk is om God te behagen, en het is door het geloof dat we tot Hem komen.

Wat me nu opvalt, is Gods bereidheid om degenen te eren die dit gereedschap en deze kracht gebruiken.
Op een dag bleven twee blinde mannen de Here Jezus volgen, smekend om de genezing. Jezus was toen scherp in de vraag:
“Gelooft u dat Ik dat kan doen? Zij zeiden tegen Hem: Ja, Heere. Toen raakte Hij hun ogen aan en zei: Het zal u gaan naar uw geloof.” (MattheĆ¼s 9:28-29)
Dat wil zeggen, er is geen weerstand vanuit Gods kant wanneer er een puur, moedig, opstandig geloof wordt gemanifesteerd.
Het feit dat u klaagt over een leven vol ellende, mislukking, vernietiging, ziekte, familieproblemen, verandert iemands leven niet. Wat dit alles wel doet veranderen, is wanneer we het geloof van de opstand praktiseren. En dit geloof vereist offer. Dit geloof vereist overgave. Dit geloof vereist een totaal leven op het Altaar!
God geeft het BESTE aan degenen die Hem kiezen als de GOD van hun leven. Hij deed dit door Zijn Zoon, de Here Jezus, toen Hij Hem gaf als het PERFECTE OFFER voor de mensheid.
En zo is het in het leven van degenen die vandaag hun leven offeren op het Altaar: zij ontvangen het beste, omdat zij ZIJN WIL in hun leven PRIORITEREN en dus antwoordt Hij: Het zal u gaan naar uw geloof.
Mijn vriend(in), stop met klagen en REAGEER! Kom in opstand en neem het zwaard van het geloof.
Met het geloof winnen we niet alleen de strijd van het leven, maar ook alle geestelijke oorlogen. En daardoor de behoudenis van het eeuwige leven.

Met dank aan: Lidiani Rodrigues 



Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten