BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 7 april 2014

HET WOORD VAN GOD



De Bijbel is het Woord van God. Daardoor praat God met ons. Zelfs als er delen daarvan zijn die je niet kunt begrijpen, dien je ze te accepteren, om de kracht van God te kunnen ervaren. Dit betekent natuurlijk niet dat je aan iedereen die over God of Zijn Woord praat aandacht dient te besteden. Maar jij moet wel alles accepteren wat geschreven staat (in de Bijbel).


Vaak heb ik mensen geprobeerd te counselen die problemen hiermee hebben. Het feit dat ze iets in de Bijbel lezen dat tegen hun manier van denken ingaat, veroorzaakt een blokkade tussen hun en God. Waarom? Omdat de persoon zich niet wil vernederen en erkennen dat wat God zegt altijd het beste is…Zoals het kind dat denkt dat hij meer weet dan zijn ouders, handelt de persoon alsof hij meer wist dan God. 

Is er iets in de Bijbel dat jij niet hebt begrepen? Bid en vraag aan God om je te laten zien wat die boodschap betekent. Wees meer geconcentreerd op doen wat Hem behaagt dan op willen weten wat een bepaalde passage betekent. Vroeger of later zal je het duidelijk begrijpen. God praat met de nederigen.

“…Daarom staat er: God keert zich tegen hoogmoedigen, 
maar aan nederigen schenkt hij zijn genade.” 
(Jakobus 4:6)


Bisschop Rui Silva


Elke zondag om 9.30uur & 12.00uur(ook om 18.00uur).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten