BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 11 april 2019

ZELFVERLOOCHENING




Elke dienaar weet dat het werk van God zelfverloochening eist. Oftewel, uw eigen wil opofferen om aan de behoeften van anderen te voldoen. Maar wat niet iedereen weet, is dat het niet genoeg is om slechts enkele offers te doen. En juist hier is er het scheidingselement tussen de ware en de zogenaamde ware dienaren van God!

“Als iemand tot Mij komt en niet haat zijn eigen vader en moeder en vrouw en kinderen en broers en zusters, ja, ook zelfs zijn eigen leven, die kan Mijn discipel niet zijn.” (Lukas 14:26)
Wie zou bereid zijn om het gezin en zelfs zijn eigen leven op te offeren om de Here Jezus te volgen en te dienen? Soms is het offeren van het eigen leven, hoewel het pijnlijk is, nog steeds veel gemakkelijker dan het offeren van het gezin.
Vader, moeder, vrouw, kinderen, broers en zussen haten gaat het om het verloochenen van het sterkste menselijke gevoel: de passie voor het gezin.
Herinnert u het verzoek van God aan Abraham? Het offer van Isaac? Ja, de God van Abraham blijft vragen om Isaac…
Vaak geeft de persoon zijn leven op het Altaar, maar hij offert zijn familie idolen niet op. Dit bemoeilijkt de geboorte uit de Geest.
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten