BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 11 april 2019

HET VERBOND MET GOD




Het leven is in zijn volheid alleen afhankelijk van het partnerschap met God. Zo was het met Abraham. De Heer riep hem en gaf hem een extra opdracht met zeven beloften. Natuurlijk had hij in de toekomst niet de visie van het Goddelijke project voor zijn leven.

Maar hij geloofde in het Woord. Zijn gehoorzaamheid bewees het. Vanaf dat moment werd de samenwerking met God gevestigd.
Deze chemie van geloof in de relatie met de Schepper is een model dat gevolgd moet worden door diegenen die verlangen naar een leven van kwaliteit.
Veel christenen zijn bereid om de beloften te vragen zonder echter met hun deel overeen te komen. Welk partnerschap overleeft zonder effectieve samenwerking van de partners? Welk huwelijk blijft bestaan zonder het offer van beiden?
God heeft Zijn Woord gezonden. Zijn Woord is Zijn Geest en beeldt Zijn eer en vooral Zijn Goddelijkheid uit. Iedereen die in het Woord gelooft, dat wil zeggen, hij offert in zijn gehoorzaamheid, is zijn deel aan de overeenkomst aan het vervullen. Als resultaat hiervan moet er een terugkeer van God zijn.
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten