BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 23 april 2019

DE BRON VAN DE ONUITPUTTELIJKE GEEST




Briljante geesten worden bestudeerd in de poging om het geheim te ontdekken dat deze mensen in hun hoofd bewaarden. Er zijn die er alles aan zullen doen om toegang te krijgen tot een klein deel van de kennis van deze “genieën” , zoals Bill Gates, Steve Jobs, Santos Dumont … de lijst is groot. Het zijn mannen die, menselijk gesproken, een krachtige geest hebben.

Albert Einstein, tot op de dag van vandaag, heeft zijn geest letterlijk gesproken bestudeerd. Volgens bronnen, na 7 uur na zijn dood, werden zijn hersenen weggehaald om te worden onderzocht.
De waarheid is dat al deze geesten samen slechts een klein fragment van de hogere geest zijn, de Geest van de Schepper, die door de Heilige Geest, de bron zelf, ervoor zorgt dat de persoon die Hem ontvangt de gedachten van God krijgt
Kunt u zich voorstellen hoe groot dat is?
Er zijn mensen die veel betalen, een offer doen om een klein deel van de beperkte gedachten te ontvangen van een mens die boven het gemiddelde wordt beschouwd. Velen zouden hun kostbaarste bezit geven om deze geest te hebben; hun huis, hun auto, salaris. Zij gaven alles, zelfs de kleding van het lichaam. Maar wat zou u kunnen doen om de Heilige Geest te ontvangen?
De geest van de Heilige Geest is niet gelijk aan een menselijke geest, hij doet rivieren van Levende Wateren van inspiraties en onfeilbare begeleidingen op elk gebied van het menselijke leven stromen, u dient slechts zich over te geven op het Altaar met lichaam, ziel en geest.
Zou u, om de geest van de Heilige Geest te hebben, bereid zijn om uw leven op te offeren? Uw meest waardevolle bezit, auto, huis, zonde en loon? Hetgeen dat voor u waarde heeft ?
Nou… als de mensen om de beperkte menselijke geest te hebben offers brengen, moet er veel meer gedaan worden om de volmaakte geest van de Schepper in de Persoon van de Heilige Geest te hebben, die niets meer is dan zijn leven op het Altaar te hebben, want alleen zo zal u deze Onuitputtelijke Bron ontvangen, die alle gebieden van uw leven zal omvatten.
Met dank aan: Gerson Vieira



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten