BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 11 januari 2019

GEHOORZAAMHEID OP DE EERSTE PLAATS




‘Maar Elia zei tegen haar: Wees niet bevreesd! Ga, doe overeenkomstig uw woord, maar maak er eerst voor mij een kleine koek van en breng die bij mij. Maak daarna voor u en voor uw zoon iets klaar.’ (1 Koningen‬ ‭17:13‬)
Omdat ze Godvrezend was, gehoorzaamde deze weduwe het woord van de profeet Elia om eerst een koek voor hem te maken en vervolgens voor haar en haar zoon. Daarom werd ze enorm gezegend. We behagen God als we naar zijn profeten luisteren.


Ester Bezerra


Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

2 opmerkingen:

  1. Ja en gehoorzaame aan de stem van God is niet makkelijk, God vraagt van ons nooit makkelkjke dingen , en soms twijfele we of hebbn we deze angst of we het moeten doen of niet...of we we het moeten geven of niet , en als we niet gehoorzamen ,God kan zo te zeggen niet op ons rekenen , het gaat moeilijk zijn voor HEM om ons te gebruiken , we moetn leren vertrouwen op HEM .als wij gebruikt willen worden of als we in een bepaald situatie zitten en op een gegeven moment niet meer waar of welke richting we moeten gaan ...en als we de hulp vN God nodig hebben dienen we te luisteren en te doen wat HIJ zegt ...als die niet plaats vindt gaan we s.o.s afdwalen van waar we moesten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We Moeten leren te vertrouwen en te gehoorzamen omdat zij geloofde in wat profeet Elia zei en vertrouwde op God ze ging en bakte die koek voor hem en wat ik heb begrepen is gehoorzaamheid en vertrouwen is de sleutel om de zegen te bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen