BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 8 augustus 2019

DE GROTE OPROEPING




“Wat Ik u zeg in het duister, zeg het in het licht; en wat u hoort in het oor, predik dat op de daken.” (Mattheüs 10:27)
Om Zijn boodschap te kunnen verspreiden en zoveel mogelijk mensen te bereiken, klom Jezus in de boot en predikte op de heuvels. Hij deed dit alles zodat Zijn Stem zo ver mogelijk kon worden gehoord.

En vandaag zegt Hij tegen ons om op het dak te gaan, zodat er meer mensen door Zijn Woord worden bereikt, want wij zijn de Stem van God in deze wereld.
Via de media zijn we in staat om onze stem naar de meeste afgelegen plaatsen te brengen. Via de media komen we binnen in de huizen van de rijken en armen, de herenhuizen en sloppenwijken, de ziekenhuizen, de gevangenissen en zelfs onder de bruggen. Er is geen plaats waar onze stem niet kan komen als we het advies van Jezus opvolgen en de daken beklimmen!
We zullen diegenen oproepen die ons willen helpen om alle daken van dit land te beklimmen, waar een antenne is, daar zullen we aanwezig zijn via de media. En deze mensen zullen zichzelf opofferen, niet voor een zegen, maar om zoveel mogelijk zielen te redden.
Met dank aan: Bisschop Gonçalves




Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten