BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 25 maart 2019

ZEGENS DIE KRUIMELS ZIJN




Zij keerden terug van de glorieuze missie om de zieken te genezen, de gevangenen te bevrijden en de christelijke autoriteit te gebruiken over Satan. Zij waren overweldigd van vreugde.
Maar de Heer waarschuwde hen onmiddellijk door te zeggen:

“Verblijd u echter niet daarover dat de geesten aan u onderworpen zijn, maar verblijd u erover dat uw namen opgeschreven zijn in de hemel.” (Lukas 10:20)
Het is één ding om zegens te ontvangen op alle gebieden van het leven in deze wereld en zelfs als een voertuig voor die zegens.
Een ander ding is om de zegen van de zegens te ontvangen: de volledige zekerheid dat de naam geschreven staat in Het Boek des Levens, verleend door de Geest van God, en ook om te dienen als een instrument van die glorie.
Alle zegens met betrekking tot het materiële leven zijn kruimels vergeleken de grootheid om te dienen als een verblijfplaats van de Heilige Geest.
Niets in deze wereld, hoe rijker, mooier, aangenamer, of wat dan ook, is te vergelijken met de volheid van de Geest van de Here Jezus.
Hierdoor is niets en niemand in staat om de vreugde, vrede en overtuiging van Zijn aanwezigheid binnenin te verwijderen.
Hij is de onuitputtelijke verborgen schat, gevonden door degenen die Hem zoeken met al hun kracht, met alle begrip en met heel hun hart.
Natuurlijk, bij Zijn afwezigheid is elke kruimel, ook al is het bitter, zoet als honing.
De immense vreugde van die discipelen had niets te maken met de genot van vreugde en de absolute zekerheid om de levende tempel van de Heilige Geest te zijn.
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten