BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

vrijdag 22 februari 2019

STORM VAN PROBLEMEN




De tip van vandaag is voor diegenen die in de problemen zitten en niet weten wat te doen.
Als u nog geen persoonlijke ervaring met de Geest van God hebt gehad en neerslachtig bent, is mijn suggestie om van deze citroen een lekkere limonade te maken. Weet dat niemand ervaring met de Heer kan hebben wanneer alles goed gaat.

De Here Jezus wordt tenslotte slechts de REDDER van hen die verloren zijn in de stormen des levens. Het is in de woestijn, dat we Hem ontmoeten. Zoek Hem waar u ook bent.
Maar als u al voor deze wereld bent gestorven en u draagt in uw binnenste de Goddelijke natuur en het hemelse beeld van de Here Jezus, weet dan dat onze lichte verdrukking, die van korte duur is, in ons een allesovertreffend eeuwig gewicht van heerlijkheid (ZEGENS) teweeg brengt, boven alle vergelijkingen.
“Want onze lichte verdrukking, die van korte duur is, brengt in ons een allesovertreffend eeuwig gewicht van heerlijkheid teweeg. Wij houden onze ogen immers niet gericht op de dingen die men ziet, maar op de dingen die men niet ziet; want de dingen die men ziet, zijn tijdelijk, maar de dingen die men niet ziet, zijn eeuwig.” (2 Korinthe 4:17-18)
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten