BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

maandag 18 februari 2019

GEESTELIJKE AUTORITEIT



De discipelen hadden geen geestelijke voorbereiding en werden ook niet gezalfd met de Heilige Geest om de zieken te genezen, de doden op te wekken, melaatsen te reinigen en demonen uit te drijven, maar het bevel werd aan hen gegeven.

Het succes van de missie was alleen afhankelijk van de gehoorzaamheid aan het bevel van Jezus. Ze geloofden en daarom hebben ze gehoorzaamd. De handelingen van gehoorzaamheid bewezen hun geloof en de wonderen gebeurden. Hieruit kunnen we dan concluderen dat het geloof een kwestie van gehoorzaamheid aan het Woord is.
De geestelijke mensen zijn zich ervan bewust dat de ministerie van het geloof niet werkt volgens de religieuze doctrines. Het hangt niet af van het hebben of niet hebben van theologische kennis om het werk van God te ontwikkelen. Maar van eenvoudigweg gehoorzaamheid aan het Goddelijke Woord.
Dit is de basisvoorwaarde voor de manifestatie van de Kracht van God. Door het praktiseren van het Goddelijke bevel, brengt de Geest van God de dingen voort die niet bestaan.
De voordelen van het geloof hebben niets te maken met verdienste, tijd in de kerk, doop met de Heilige Geest, doop in de wateren, enz. Ze hebben te maken met de gehoorzaamheid. Abraham werd beschouwd als een pure en rechtvaardige man vanwege zijn moed in het gehoorzamen aan God.
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten