BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 13 februari 2019

DE DUIVEL STOPT NIET OM TE PROBEREN...




“Maar God weet dat, op de dag dat u daarvan eet, uw ogen geopend zullen worden en dat u als God zult zijn, goed en kwaad kennend.” (Genesis 3:5)
De duivel wilde als God zijn, hij heeft het voorrecht om Hem te dienen niet geaccepteerd, zelfs toen hij een prominente positie had ten opzichte van de andere engelen.

Daar in de Hof van Eden vond hij een manier om met Eva te praten.
Het maakt dus niet uit of de persoon in de kerk is, een titel heeft of een oud lid is, hij zal een manier vinden om, met behulp van wie we het minst verwachten, te praten. Stel u zich dan een sprekende slang voor!
Hij wilde in de mens zetten wat er in hem zat; de ongehoorzaamheid, de rebellie, het streven om als God te zijn. En het is hem gelukt.
Wanneer de mens het gebod van God niet gehoorzaamt, Hem niet wil dienen, leeft hij een onafhankelijk leven. Hij voelt zich de eigenaar van alles en van alle beslissingen, zelfs zonder te weten en te begrijpen, doet hij precies wat de duivel wil: willen zijn gelijk aan God.
Echter, wanneer de persoon beslist om Hem te dienen, Hem te gehoorzamen, en dat, met al zijn kracht, gehele zijn ziel, alles, 100%, dan komt de Heilige Geest en verzegelt deze dienaar, en nu veel meer glorieus, omdat het paradijs in hem zal zijn.
Maar de duivel stopt niet om te proberen, het maakt niet uit of de persoon een bisschop, pastor, helper of lid is, hij wil de persoon zien doen wat hij heeft gedaan.
Wees niet verbaasd als u ooit iemand ziet vallen die op het Altaar was.
De duivel viel in de hemel, en Adam en Eva in het paradijs.
“Waak en bid, opdat u niet in verzoeking komt…” (Mattheüs 26:41)
Met dank aan: Bisschop Gonçalves



Elke zondag speciaal om 07.00uu, 09.30uu, 12.00uu, 16.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten