BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

woensdag 19 augustus 2015

NIEMAND STERFT VOORDAT DIT GEBEURT


Abraham stierf niet voordat Isaak geboren was. Jozef stierf niet voordat hij gouverneur van Egypte werd. Kaleb stierf niet voordat hij van het Beloofde Land genoten had. Job stierf niet voordat God alles had hersteld wat hij had verloren. Nehemia stierf niet voordat hij de muren van Jeruzalem herbouwd had gezien. Esther stierf niet voordat zij de overwinning van haar volk over hun vijanden had aanschouwd. Geen van de helden van het geloof stierven voordat zij, met hun eigen ogen, de vrucht van hun offers gezien en daarvan genoten hadden.
En waarom zou het voor ons anders zijn wanneer wij hetzelfde offerende geloof, dat zij lieten zien, ook manifesteren?

De Bijbel zegt: “Over de rechtvaardige en de onrechtvaardige zal God gericht oefenen, want er is voor elke zaak en voor elk werk een bestemde tijd” (Prediker 3:17). Dit betekent dat, ondanks de omstandigheden, God het verschil zal maken in de levens van wie Hem dienen, omdat er nog tijd is hiervoor, ook al rest ons weinig tijd meer.
God wil maar al te graag dat u een vreugdevol leven van hoge kwaliteit bereikt door de zegens die u heeft nagejaagd. Zoals staat geschreven: “Want het dodenrijk looft U niet, de dood prijst U niet; wie in de groeve zijn neergedaald, hopen niet op uw trouw. De levende, de levende, hij looft U, zoals ik heden doe; de vader maakt zijn zonen uw trouw bekend”(Jesaja 38:18-19). God weet dit.
De Allerhoogste is er Zich van bewust dat u Zijn Naam alleen kunt prijzen terwijl u nog leeft en Hij zal de gelegenheid niet verliezen om zielen te redden door middel van uw getuigenis.
Bent u al een lange tijd aan het wachten? Verloor u de tel van hoe vaak u al heeft geofferd? Heeft u al zo hard gestreden, alleen om meer te strijden? Ziet u de jaren voorbijgaan en nog steeds geen enkel teken dat uw overwinning nabij is? Maak u zich geen zorgen. U zult niet sterven voordat u de vrucht van uw offers hebt gezien en daarvan genoten hebt.
En zelfs nadat u sterft, zult u daarvan blijven genieten.
Bisschop Edir Macedo


Elke zondag om 07.00uu , 09.00uu , 12.00uu & 18.00uu (ook om 15.00uu).
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten