BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 7 mei 2020

NIEUWS OVER DE DOOD



Toen Hizkia het nieuws ontving dat hij zou sterven, stond de grote profeet Jesaja voor hem, maar hij plaatste zijn Geloof, gebed en tranen niet in iemands handen.

Hizkia vroeg Jesaja niet om hulp of gebed, integendeel, hij wachtte tot de profeet wegging, keerde zijn gezicht naar de muur, bad en huilde veel op de schouders van God en niet op de schouders van een mens.
Resultaat van dat geloof en individueel gebed: hij overwon de dood en leefde nog eens 15 jaar!
“In die dagen werd Hizkia ziek, tot stervens toe. Toen kwam de profeet Jesaja, de zoon van Amoz, bij hem en zei tegen hem: Zo zegt de HEERE: Regel de zaken van uw huis, want u zult sterven en niet leven. Daarop keerde Hizkia zijn gezicht om naar de muur en bad tot de HEERE en zei: Och HEERE, bedenk toch dat ik in trouw en met een volkomen hart voor Uw aangezicht gewandeld heb en gedaan heb wat goed is in Uw ogen. En Hizkia huilde erg. Toen kwam het woord van de HEERE tot Jesaja: Ga tegen Hizkia zeggen: Zo zegt de HEERE, de God van uw vader David: Ik heb uw gebed gehoord, Ik heb uw tranen gezien. Zie, Ik zal vijftien jaar aan uw levensdagen toevoegen.” (Jesaja 38:1-5)

Met dank aan: Guaracy Santos



Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten