BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 28 september 2017

IETS NIEUWS




“Zie, Ik maak iets nieuws, nu zal het uitspruiten; zult gij er geen acht op slaan? Ja, Ik zal een weg zin de woestijn maken, rivieren in de wildernis”(Jesaja 43:19).


Wanneer we denken aan de grootheid van de Almachtige God, aan hoe Hij op een geweldige manier alles wat er in de hemel en op Aarde bestaat, de zichtbare en onzichtbare dingen heeft geschapen, wanneer we denken aan de grote diversiteit van Zijn werken, blijven we ons bedenken of er nog meer bestaat dat gecreëerd dient te worden.
Hij zelf beantwoordt: “Zie, Ik maak iets nieuws, nu zal het uitspruiten…”
Weet u wat dit betekent? De Eeuwige Schepper is niet gestopt met werken! Dezelfde Geest die in het begin van de schepping over het water zweefde en de woorden van de Almachtige uitvoerde, blijft volledig actief.
“Weet gij het niet, hebt gij het niet gehoord? Een eeuwige God is de HERE, Schepper van de einden der aarde. Hij wordt noch moede noch mat” (Jesaja 40:28).
Dit is het! Hij is onvermoeibaar. Hij doet buitengewone dingen, maar wil nog veel meer realiseren in het leven van degene die daadwerkelijk gelooft, in het leven van degene die bereid is om Zijn roeping te horen en het te beantwoorden.
De Heilige Geest versterkt degene die moe is van zoveel onrechtvaardigheden en teleurstellingen en Hij versterkt wie geen enkele kracht meer heeft.
Bisschop Edir Macedo



Elke zondag om 07.00uu, 09.00uu, 12.00uu, 15.00uu & 18.00uu.
Adres : Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten