BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

dinsdag 5 mei 2015

HIJ IS HET BREIN

“En Hij is het hoofd van het lichaam, de gemeente. 
Hij is het begin, de eerstgeborene uit de doden, 
zodat Hij onder alles de eerste geworden is” 
(Kolossenzen 1:18).
Er is niets mis mee om te zeggen dat wij lid zijn van deze kerk of een andere kerk, per slot van rekening maken wij allemaal deel uit van een kerk, maar wat echt geanalyseerd dient te worden is of wij leden zijn van het Lichaam van Christus. Met het oog op bepaalde feiten hebben wij ingezien dat het niet voldoen is voor een persoon om te beweren dat hij, bijvoorbeeld, lid is van de UKGR, maar niet behoort aan het Lichaam van Jezus.
Om deel uit te maken van Zijn Lichaam is het noodzakelijk dat wij verbonden zijn met het Hoofd. Merk op dat wanneer ons brein een bevel geeft voor onze kleine teen om te bewegen, hij dat onmiddellijk doet. Omdat de teen, ook al is hij ver verwijderd van het brein 24 uur verbonden is met het bevel dat komt van zijn heer “het brein”.
Maar als die teen, om de een of andere reden, verwijderd is van het lichaam, zal het dan gehoorzamen, al schreeuwt het brein om dat te doen? Absoluut niet! Het menselijk lichaam functioneert dus op harmonieuze wijze en goed gesynchroniseerd met het brein, want gehoorzaamheid is iets dat heel serieus wordt genomen door diens leden, het vindt zelfs automatisch plaats. Het brein geeft het bevel en onmiddellijk gehoorzaamt iedereen, zodoende is er sprake van leven in dat lichaam. Zo dient het Lichaam van Christus ook te zijn, Zijn leden kunnen nooit een bevel negeren dat het Brein genaamd JEZUS geeft door middel van Zijn Woord.
“Maar dan groeien wij, ons aan de waarheid houdende, in liefde in elk opzicht naar Hem toe, die het hoofd is, Christus. En aan Hem ontleent het gehele lichaam als een welsluitend geheel en bijeengehouden door de dienst van al zijn geledingen naar de kracht, die elk lid op zijn wijze oefent, deze groei des lichaams, om zichzelf op te bouwen in de liefde”(Efeziërs 1:18).
Als het “Brein Jezus” zegt:
Geef uw leven op het Altaar over, dan dient men het leven over te geven.
Bidt, dan dient men te bidden.
Vergeef, dan dient men te vergeven.
Neem acties van geloof, dan dient men acties van geloof te ondernemen.
Laat deze zonde los, dan dient men de zonde los te laten.
Offer, dan dient men te offeren.
Als een deel van het menselijk lichaam verwijderd wordt, dan verrot, verdroogt en verdwijnt het in korte tijd. Veel pastors en helpers waren op een dag verbonden aan het Lichaam van Christus, maar vanwege hun ongehoorzaamheden aan het Woord van hun “Brein Jezus” hebben zij zich verwijderd en vandaag de dag bevinden zij zich in een grimmige situatie die bijna onomkeerbaar is.
Als er onmiddellijke uitvoering is van de bevelen van het “Brein Jezus”, zullen de leden groeien, gezond zijn en voorspoedig zijn in het behalen van hun doelen, bovenal, hun Behoudenis. Zo niet, dan bent u alleen maar lid van een kerkgenootschap, van het lichaam van pastors of helpers, maar u maakt nog niet deel uit van het Lichaam van de Here Jezus Christus.
DENK HIEROVER NA!
Met dank aan: bisschop Sérgio Correa


Elke zondag om 09.00uur & 12.00uur (ook om 18.00uur).
Adres: Neumanpad # 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 88 37 764

Geen opmerkingen:

Een reactie posten