BIJBELSE TEKST VAN DE DAG

"Wij helpen u een nieuw begin te maken"
Universele Kerk van Gods Rijk

donderdag 2 juli 2020

DE HERE JEZUS BEPAALDE!




Het boek Handelingen is het boek van de werking van de Heilige Geest door de apostelen, ze waren in zekere zin anders vóór de Heilige Geest en werden anderen na de ontvangst van de Heilige Geest.
Het is duidelijk dat zonder de Heilige Geest het werk in een persoon nog niet is begonnen. De persoon is nog steeds een eenvoudige lay-out van wat God in en door hem kan doen.

Daarom moet de focus van een persoon, ongeacht of hij andere doelen, plannen of problemen heeft die moeten worden opgelost, eerst zijn om te volgen wat de Here Jezus heeft bepaald:
“En toen Hij met hen samen was, beval Hij hun dat zij niet uit Jeruzalem weg zouden gaan, maar de belofte van de Vader zouden verwachten, die u, zei Hij, van Mij gehoord hebt.” (Handelingen 1:4)
Toen de Here Jezus met de discipelen was, direct na Zijn opstanding, HEEFT HIJ BEPAALD dat de apostelen zich niet mochten concentreren of bezighouden met iets anders dan De ONTVANGST VAN DE HEILIGE GEEST.
Het boek Handelingen bestond alleen omdat de apostelen de Heilige Geest ontvingen.
De andere handelingen in uw leven zullen het gevolg zijn van het ontvangen van de Heilige Geest.
Concentreer u dus op wat de Here Jezus voor de apostelen heeft bepaald. Als het voor hen werkte, waarom zou het voor u dan niet werken?

Met dank aan: André Cajeu




Adres : Neumanpad 26
Paramaribo - Centrum
Tel. : +597 855 55 19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten